Zoek nu uw vakantie!

Prijs van: Tot:

v.a.

€1238

Madeira

the cliff bay The cliff bay is een geweldig hotel in Madeira, geniet op je relaxte stoel van het uitzicht over zee!
Of je nou wil genieten van je rust aan het bijgelegen openlucht zwembad of een dagje naar de dorpjes dichtbij. Hier geniet je altijd van je vakantie! Bekijk

v.a.

€774

Canico

canais da oliveira Cais da Oliveira is één van de best beoordeelde hotels in Portugal. Geniet tijdens je zomervakantie 2014 nog van een ontspannen vakantie in Madeira in Portugal!
Geniet deze zomer nog van de zon in Portugal! Bekijk

v.a.

€1002

Albufeira

cerro mar garden Cerro Mar garden ligt in de feeststad Albufeira! Ontspan overdag lekker aan het mooie zwembad, of ga er op uit en bekijk de geweldige omgeving in de Algarve!
's Avonds kan je op stap in 1 van de vele discotheken die in Albufeira zijn! Bekijk

v.a.

€1236

Costa Lisboa

viva marinha Viva Marinha in Costa de Lisboa is het hotel in Portugal om helemaal tot rust te komen tijdens je vakantie!
Ga aan het zwembad liggen of maak een wandeling door de dichtbij gelegen natuurgebieden! Boek snel! Bekijk
Vakantie Portugal

portugal geldPortugal behoord tot de Europese Unie en in dit land kan gewoon betaald worden met de Euro. De Nationale valuta van Portugal is net zoals in Nederland de Euro, hierdoor hoef je geen geld om te wisselen. Overal in Portugal kun je geld opnemen bij pinautomaten, ook wel Multibanco genoemd in Portugal. De pinautomaten zijn 24 uur per dag geopend en na het invoeren van je pincode druk je op de groene knop ‘confirma’. De transactie zal hiermee bevestigd worden.

In Portugal kun je ook betalen met je Creditcard van Mastercard, VISA en American Express. Het is wel noodzakelijk om dit van te voren te controleren bij de accommodatie, restaurant of winkel. Meestal staat dit aangegeven bij binnenkomst. Staat het niet aangegeven vraag er dan gerust naar, neem ook ten alle tijden andere betaalmiddelen mee, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Het is in Portugal gebruikelijk om in restaurants een fooi te geven, maar het is niet verplicht. Het fooibedrag is meestal 10 procent van het totaal bedrag. Het zelfde geldt voor taxichauffeurs. Personeel van de accommodatie word vrijwel altijd één euro fooi gegeven voor de bewezen dienst.