☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Badkleding zo lang mogelijk mooi houden

Share Article

Een bikini of badpak willen we graag een lange tijd mooi houden. Dit voor een hele zomer, maar misschien ook een volgende. We willen nu eenmaal graag veel keus hebben. Helaas kan het voorkomen dat de kleuren gaan vervagen of er slijtplekken ontstaan. Om dit tegen te gaan zijn hieronder een aantal tips die ervoor zorgen dat een badpak of bikini langer mee kan gaan.

  • Zonnebrandcrème

Kijk uit bij gebruik van zonnebrandcrème. Wanneer een aantal stoffen en afbeeldingen in aanraking komen met zonnebrandcrème kunnen deze verkleuren. Aangeraden wordt daarom om een half uur van tevoren in te smeren en daarna pas een badpak of bikini aantrekt.

  • Chloor

In veel zwembaden is chloor aanwezig. Chloor kan badkleding snel verkleuren, voornamelijk wanneer de zon erop schijnt. Zwem je veel, zowat dagelijks? Dan kun je beter een wat goedkoper badpak aanschaffen en de andere mooie badkleding te bewaren voor het strand.

  • Wassen

Na het zwemmen kun je het beste de badkleding zo snel mogelijk uitspoelen om het meeste chloor en zout te verwijderen. Het wassen doe je met de hand, een fijnwasmiddel en koud water. Vaak zal badkleding wel in de wasmachine kunnen, maar kijk hiervoor goed op het etiket. Wanneer je het in de wasmachine doet, gebruik dan het fijnewasprogramma en maak gebruik van een fijnwasmiddel. Was het niet mee met de normale, bonte was.

  • Drogen

Hang de badkleding op en laat het uitdruppelen. Ga in geen geval de badkleding uitwringen. Het uit laten druppen heeft niet lang nodig.
 
Bron: zwemkleding.nl

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey