☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Beste handbagage koffer – de kandidaten van 2023

Share Article

Waarom kunnen vliegmaatschappijen het niet eens zijn over de exacte maten en het gewicht van handbagage. Vanuit het recht wordt gegarandeerd dat je als reiziger handbagage mee moet kunnen nemen. Alleen hoeveel? Veel vliegondernemingen hebben net een centimetertje meer of minder als maximale afmetingen. En ook over het gewicht zijn ze het onderling niet eens. Dit artikel gaat verder niet in op maximaal gewicht en maximale hoogte. Hier lees je gewoon wat voor jou de beste handbagage koffer kan zijn!

Kwaliteit en vrolijkheid met de beste handbagage koffer

Samsonite pakt qua beste handbagage koffer weer goed uit met de strakke Samsonite Dynamore Upright 55 Expandable (90-150 euro). Mooi van buiten maar vooral goed qua prijsje. Een lichtgewicht polyester inpakker en daarom schoon aan de haak slechts 2,4 kilo zwaar. Zo houd je pas gewicht over voor je spullen. Deze zachte trolley kan tot 43 liter bergen. De elastische inpakriemen houden de bagage redelijk in toom. Minder zakelijk en juist vrolijker is de multifunctionele Travelite Yamba 4 wiel Trolley S. Hij heeft voldoende ruimte voor een weekendtrip en is gemaakt van het stevige materiaal ABS. Lekker stootvrij, dus. Een pré voor de wendbaarheid van deze koffer. Met ongelooflijk goed prijskaartje (50-60 euro)

Beste handbagage koffer in budgetprijs en exclusieve prijs

Wie op zoek is naar een beste handbagage koffer en niet veel wil uitgeven, heeft aan de Decent Tranporto One Trolley 55 (50-60 euro) een hele goede. Een ABS-koffertje met telescopische trekstang die goed hoogtegevoelig is. Een no-nonse trolley. Een enorm contrast met dat kleine werkertje maar toch ook handbagage materiaal is de Rimowa Salsa Deluxe Hybrid. Koop je deze, dan ga je voor exclusiviteit. Dat mag ook wel voor 450-500 euro. Met een mooie compartimenten indeling en handige voorvakken is de Rimowa een fraai ogende roller. Hoewel je hem ook op verschillende manieren kunt tillen, gezien handvaten aan boven- en zijkant. Met liefst 37 liter aan handbagage te vullen. Hij is wel aan het gewicht met 3,9 kilo.

Beste handbagage koffer van alle jaren: de Samsonite B-Lite Icon

Een favoriete lichtgewicht koffer voor 2023 is de American Tourister Bon Air Spinner S (80-130 euro). Met voldoende ruimte voor spullen die je een hele dag nodig hebt. Past qua looks bij jong en oud en je kunt kiezen uit opvallend leuke kleuren. Wellicht de enige goede concurrent voor deze koffer is de wat zakelijker ogende Samsonite B-Lite Icon (ca. 200 euro). Niet voor niets is dat de bestseller van Samsonite, waarschijnlijk ook in 2023 weer. Met zeer soepel lopende wieltjes.

Goede koffers voor net boven de 100 euro

Ook kandidaat voor de beste handbagage koffer 2023 moet de Titan Xenon 4 wiel trolley (110-115 euro) zijn. Handbagagekoffer ten top! Je kunt er een heel weekend aan spullen in kwijt. Zelf weegt de koffer 2,5 kilo en valt daarmee in het segment lichte koffer. Heel anders oog de Kipling Darcey Trolley (ca. 130 euro). Kipling is goed in de afwerking en uitstraling. Met deze koffer reis je in stijl, alles ademt luxe uit. De wieltjes zijn heel zwenkbaar. Een koffer die je doet onderscheiden van een ander.

Ben je op zoek naar iets kleiners? Dan kan beste lichtgewicht koffer handig zijn!

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey