☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Bijzonder overnachten op de Veluwe? Bekijk deze tips!

Share Article

Wil je bijzonder overnachten op de Veluwe? Bijvoorbeeld omdat je iets te vieren hebt of omdat je samen met je partner wilt genieten van een romantisch weekendje weg? Dan kun je in dit schitterende natuurgebied prima terecht! Op de Veluwe zijn namelijk tal van mogelijkheden om een bijzondere overnachting te boeken. Van luxe vakantiehuizen met wellness faciliteiten tot kneuterige tiny houses midden in de natuur. In dit artikel deel ik 4 leuke tips voor bijzonder overnachten op de Veluwe.

Bijzonder overnachten in een tiny house op de Veluwe

Heb je ooit wel eens gehoord van een tiny house? Dit zijn kleine huisjes die duurzaam zijn gebouwd en volledig opgaan in de natuur. Overnachten in een tiny house Veluwe is op dit moment razend populair en eerlijk gezegd begrijp ik wel waarom. Zelf heb ik het ook wel eens gedaan en het is een bijzondere ervaring. Omdat je in een klein huisje woont, geniet je meer van het buitenleven en voel je je één met de natuur. Je beseft dat je eigenlijk helemaal niet zoveel ruimte nodig hebt en ervaart dat het samen in een klein huisje super gezellig kan zijn! Lijkt het je iets om dit te proberen? Kijk dan eens op Galekkeropvakantie.nl waar je een handig overzicht vindt van de leukste tiny houses op de Veluwe.

Wellness huisje op de Veluwe

Vind je het toch prettig om iets meer luxe te ervaren? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een wellness huisje Veluwe. Het leuke van deze vakantiehuisjes is, dat ze over faciliteiten beschikken die je thuis wellicht niet hebt. Zo voegt de accommodatie dus echt iets toe! Geniet lekker samen in het bubbelbad, trek een fles champagne open en geniet de volgende dag van een ontspannen sessie in de sauna. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Slapen in een wellness huisje is wat mij betreft dan ook één van je beste opties voor bijzonder overnachten op de Veluwe. Wil je zo’n huisje boeken? Dan zijn de wellness huisjes op vakantiepark de IJsvogel en Droompark de Zanding echt een aanrader!

Slapen in een boomhut op de Veluwe

Wist je dat je op de Veluwe ook in een boomhut kunt overnachten? Hoe bijzonder is dat! Laat je stoutste kinderdromen uitkomen en geniet van een waanzinnig verblijf in een unieke accommodatie. Een leuke tip is de luxe boomhut op vakantiepark Miggelenberg van Landal. Deze boomhut is volledig van natuurlijke materialen gebouwd en heeft zelfs een glijbaan waarmee je naar beneden kunt glijden. Zoek je een unieke plek voor een bijzondere overnachting op de Veluwe met kinderen? Dan is dit the place to be!

Bijzonder overnachten bij de boer op de Veluwe

Denk je aan een bijzondere overnachting, dan denk je in eerste instantie niet direct aan een boerencamping. Toch is het een bijzondere belevenis om in een luxe safaritent op het land van de boer te overnachten. Word wakker tussen de schaapjes, geniet van het weide uitzicht over het platteland of spring samen in de hot tub voor een avondje ontspanning. Lijkt dit je iets? Dan kun je uitstekend terecht bij boerencamping Landhoeve op de Veluwe.

Waar ga jij bijzonder overnachten op de Veluwe?

Zoals je hebt kunnen zien veel leuke opties voor een bijzondere overnachting op de Veluwe. Hopelijk hebben bovenstaande tips je verder op weg geholpen om een leuke accommodatie uit te kiezen. Weet jij al waar je gaat logeren? Dan ben ik erg nieuwsgierig waar jij voor hebt gekozen. Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds geen idee waar je naar toe wilt? Surf dan eens naar Galekkeropvakantie.nl en laat je inspireren voor een bijzondere overnachting op de Veluwe.

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey