☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Campings

Portugal staat niet echt bekend als een vakantieland waar je naar toe gaat voor een camping vakantie, maar de mogelijkheden zijn wel aanwezig voor degene die graag een Portugal camping vakantie willen boeken. Een vakantie vieren op een camping, is een vakantie vieren midden in de natuur en in een vrijwel rustige omgeving. Tijdens een camping vakantie ben je afhankelijk van het weer en aangezien Portugal een uitstekend klimaat heeft kun je heel goed een camping vakantie houden in het land. Verspreidt over Portugal liggen meerdere campings waar het mogelijk is om met een tent, camper of caravan te staan. Sommige campings hebben ook ingerichte bungalows en stacaravans, die geboekt kunnen worden voor een Portugal vakantie. De campings variëren ook in grootte en ze variëren ook in luxe.

In Portugal kun je terecht voor allerlei soorten campings. De campings zijn veelal altijd ingedeeld in classificatie en hoe meer sterren hoe meer faciliteiten de camping haar gasten heeft te bieden. Dankzij deze classificatie kan iedereen snel zien of de camping kan voldoen aan de gestelde wensen. Een camping kan als hoogste classificatie vier sterren krijgen en dan is de camping van alle faciliteiten voorzien zoals zwembaden, restaurants, sportmogelijkheden, een animatieteam en nog veel meer. Bij het boeken van een camping is het altijd verstandig om ook ervaringen van andere bezoekers te lezen om zo ook het echt waargenomen oordeel over de camping mee te nemen in de keuze. Voor campings geldt net als bij hotels en appartementen, hoe meer sterren hoe meer de camping zal vragen voor een staplaats of een verblijf.

Over het algemeen kun je in Portugal alle soorten verblijfsmogelijkheden op een camping boeken. De staplaatsen van de campings zijn ruim opgezet, zodat er met gemak een grote caravan of camper op kan staan. Je kan er ook voor kiezen om niet zelf een verblijf mee te slepen maar er een te huren op de camping. De meeste campings hebben wel stacaravans of chalets die ze verhuren aan toeristen die zelf geen caravan, camper of tent mee brengen. Deze accommodaties zijn voorzien van alle faciliteiten zoals verwacht mag worden op een camping. Vrijwel alle vaste accommodaties hebben een eigen douche en een wc, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Campings staan er om bekend dat ze een gezamenlijke douche en wc ruimte hebben. Ben je opzoek naar de mooiste campings van Portugal dan vindt je ze hier altijd voor de voordeligste prijs.