☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Costa de Lisboa

Een geliefde vakantiebestemming in Portugal is Costa de Lisboa en dat is niet voor niets. De costa de Lisboa heeft prachtige stranden, mooie baaien en veel historische bezienswaardigheden. Op de aanwezige stranden van de Costa de Lisboa is het heerlijk toeven en in afzienbare tijd kun je ook een heerlijke stadswandeling maken in het fantastische Lissabon. De Costa de Lisboa is de kust van de genoemde plaats Lissabon, Lisboa is in het Portugees Lissabon. Andere populaire badplaatsen aan deze mooie Costa zijn de plaatsen Cascais en Estoril. De Costa de Lisboa is gelegen in het zuidwesten van Portugal en grenst aan de Atlantische Oceaan. Het landschap van deze regio van Portugal kenmerkt zich voornamelijk door rotsachtige baaien, langgerekte zandstranden en bossen. Door de ligging heeft de Costa de Lisboa te maken met temperaturen rond de dertig graden Celsius. Alle ingrediënten bij elkaar samengevoegd is dit een perfecte vakantiebestemming voor iedereen die op zonvakantie wil gaan.

Geografie, natuur en klimaat Costa de Lisboa

De regio waaronder de Costa de Lisboa valt is Lissabon. Deze regio grenst in het noorden aan de de plaats Leiria, in het oosten aan de plaats Santarém, in het zuidoosten aan de plaats Setúbal en in het westen aan de Atlantische Oceaan. De hoofdstad van Portugal is ook gelegen in deze regio en het is de gelijknamige stad Lissabon. De natuur kenmerkt zich door de bossen en de bomen die hier onder meer groeien zijn eucalyptus, esdoorns, kastanjes, kurkeiken en varens. Qua dieren kun je in deze regio de mangoesten, damherten en reeën tegen komen. Het klimaat van de Costa de Lisboa is uitstekend te noemen en in de zomermaanden kan de temperatuur met gemak op lopen tot 30 graden Celsius.  

Sporten, winkelen en uitgaan Costa de Lisboa

Watersporters kunnen hun hart ophalen aan de Costa de Lisboa, want hier zijn meer dan genoeg mogelijkheden om sporten uit te oefenen op en in het water. Zeilen, surfen, duiken en snorkelen het is allemaal mogelijk. Bij de populaire stranden van de Costa de Lisboa kun je ook waterfietsen en jetski’s huren. Een dagje niet genieten aan het strand maar heerlijk winkelen doe je in de hoofdstad Lissabon. Hier is een uitgebreid aanbod aan winkels, van bekende ketens tot lokale boetiekjes. Het uitgaansleven is ook te vinden in de levendige hoofdstad. Er zijn hier meer dan genoeg mogelijkheden om een avond helemaal uit je dak te gaan tot in de vroege uurtjes.