☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

De mooiste stranden voor een zonvakantie in Europa

Share Article

Nederlanders zijn dol op de zon en aangezien de zon zich in Nederland niet al te vaak laat zien, zoeken Nederlanders de zon massaal op met een zonvakantie. In Europa zijn fantastische zonnige vakantiebestemmingen te vinden, die alle ingrediënten hebben voor een perfecte zonvakantie. In het buitenland trekken we massaal naar de populaire badplaatsen waar zon, zee en strand samenkomen. De meest gewilde Europese vakantiebestemmingen zijn te vinden in Griekenland, Spanje, Portugal en Turkije. Het laatste vakantieland die wij genoemd hebben staat vooral bekend als het all inclusive vakantie land. Turkije herbergt de meeste all inclusive accommodaties in Europa, hierdoor is het ook een populaire vakantiebestemming. Hieronder geven wij de populairste en mooiste stranden van Europa weer.

Zakynthos prachtige zandstranden

Zakynthos is een prachtig eiland dat behoort tot het net zo mooie Griekenland. Zakynthos is gezegend met prachtige zandstranden en is een ideale uitvalsbasis voor strandliefhebbers. Hou je van helder schoon zeewater en witte zandstranden, dan mag het strand Marathonisi niet overgeslagen worden. Ook het Shipwreck Beach is een aanrader. Hier tref je een parelwit zandstrand met een oud scheepswrak. Het strand is alleen bereikbaar via een boot en het is een toeristische attractie.

Albufeira adembenemende zandstranden

Portugal is al jaren één van de favoriete vakantiebestemmingen van Nederlanders en dan met name de Portugese streek Algarve. In de Algarve ligt Albufeira en hier liggen 20 van elkaar verschillende stranden die allemaal adembenemend mooi zijn. De standen hebben prachtige kliffen en scherpe rotsen. Op de meeste stranden van Albufeira heb je ook een prachtig uitzicht. Voor een heerlijke zonvakantie zit je in de Algarve van Portugal helemaal op de goede plek.

Menorca heeft de mooiste stranden van Spanje

Menorca staat bekend als het Spaanse eiland met de mooiste zandstranden van heel Spanje. Het is ook niet vreemd dat Menorca vele mooie zandstranden herbergt, want Menorca heeft de meeste stranden van alle eilanden die behoren tot de Balearen. De mooiste stranden liggen in het zuiden van Menorca met mooie witte zandstranden en helder blauw zeewater. Menorca is niet de meest geboekte vakantiebestemming van Spanje en daarom heb je nog alle ruimte en rust op de stranden van dit mooie eiland.

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey