☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

De populairste vakanties van 2018

Share Article

Langzaamaan komt de zomer van 2018 dichterbij! Dit betekent dat steeds meer gezinnen op zoek gaan naar een leuke vakantiebestemming voor de zomermaanden. Kies je voor een zonvakantie naar Zuid-Europa? Ga je naar een ander continent? Of blijf je tijdens de vakantie lekker in Nederland? In dit artikel vertellen we je meer over de populairste vakanties van 2018. Waar gaan de meeste mensen dit jaar heen? Wat zijn de meest exotische bestemmingen? Bovenal is het belangrijk om goed voorbereid aan je vakantie te beginnen!

Een vakantie in eigen land

In de afgelopen jaren bleven steeds meer Nederlanders dichtbij huis. Dat betekent dat zij een camping of vakantiehuisje in de buurt zoeken, om daar hun vakantie door te brengen. Kies bijvoorbeeld voor een sportieve vakantie op de Veluwe, waar je alle ruimte hebt om te wandelen en te mountainbiken. Ook kun je voor een vakantie in Zuid-Limburg kiezen, waar je het gevoel hebt in het buitenland te zijn. Het leuke aan Zuid-Limburg is dat je hier verschillende bezienswaardigheden hebt. Denk aan het drielandenpunt van Nederland, België en Duitsland, de grotten bij onder meer Valkenburg, enzovoorts.

Met het vliegtuig op vakantie naar het buitenland

Een alternatief voor een vakantie in eigen land, is een vakantie met het vliegtuig. Er zijn verschillende vliegbestemmingen die in 2018 erg populair zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar een vliegvakantie naar Egypte. Egypte biedt je een fijn klimaat en heeft voldoende bezienswaardigheden om je dagen te vermaken! Denk aan de prachtige piramides, de Nijldelta, enzovoorts.

Tip: je auto parkeren op Schiphol voor een vliegvakantie is het makkelijkste, als je de parkeerplek vooraf reserveert. Er zijn verschillende websites waarop je nu al een parkeerplaats kunt boeken voor de komende zomer. Zo weet je zeker, dat je in de buurt van de vertrekhallen kunt parkeren.

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey