☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

De wereld ontdekken en eindigen in Lille

Share Article

Als kleine jongen wilden ik niks liever dan reizen en ontdekken wat deze wereld mij te bieden heeft. Ik vond de wereld om mij heen al erg groot, maar ik wist dat er nog veel meer te ontdekken viel dan enkel mijn geboorteplaats Heemstede. Ik wilde de parels van de wereld ontdekken. Nu kom ik uit een goed nest en heb ik al veel van de wereld kunnen zien. Ik ben onder andere naar de Bahama’s, Spanje, Frankrijk, Portugal, Amerika, Mexico, Duitsland, Italië, Egypte, Aruba en Curaçao geweest.

 

Mijn lijstje

Zoals je gaan zien ben ik dus in redelijk wat landen geweest, maar nog veel meer landen heb ik nog niets van gezien. Ik ben 21 en heb inmiddels een lijstje gemaakt met mijn top 10. Op nr. 1 staat Australië en op 2 Thailand. Deze 2 landen wil ik gaan bekijken tijdens mijn wereldreis. Er is niets mooier dan elke dag kunnen genieten van een nieuw avontuur niet wetende waar je de volgende nacht zult slapen. In Nederland wordt er al genoeg voor je bepaald en voor 1x in mijn leven heb ik alles in hand. Maar ik twijfel of ik alleen ga een vriend van mij wil graag mee en we zijn al lang vrienden. Dus een probleem zou het niet moeten zijn. Maar mijn grootste vraag is: Kies dan wel echt voor de vrijheid enwat nu als ik een andere richting op wil dan hem? Daar moet ik nog goed over nadenken.

 

Eindigen in Lille in Frankrijk

Als ik daar uit ben wil ik mijn wereldreis beëindigen in Lille. Ik heb veel gehoord over de stad, maar ben er gek genoeg nog nooit geweest. Het is met de auto slechts maximaal 3 uur reizen, maar toch ben ik nooit naar deze stad geweest. Waarom ik naar Lille wil? Lille was vroeger een koude stad, waar de oorlog duidelijk heeft afgespeeld en zijn sporten heeft achtergelaten. Maar dat is sinds 15 jaar heel anders. De stad wilde zijn image veranderen naar een echte “stedentrip-stad”. De naam Lille kwam op mijn pad door 2 vrienden van mijn ouders die daar een zakenmeting hadden en verrast werden door de levendigheid van de stad. De stad is jong en fris, dit komt mede door de universiteit. Het uitgaansleven heeft zich daarom gaan aangepast. Verder heeft Lille in Frankrijk, wat tevens ook wel Rijsel wordt genoemd, geweldige terrasjes en leuke bezienswaardigheden zoals: Hospice Comtesse Museum. En voor de dames kan er heerlijk geshopt worden!

 

Geschreven door: Sjors G.

 

Bron: www.lillefrankrijk.nl

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey