☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

fly drive portugalPortugal is een favoriete vakantiebestemming voor een fly drive vakantie. Dit komt voornamelijk doordat het een veelzijdige vakantiebestemming is. Het land heeft een afwisselend landschap, prachtige natuur, pittoreske dorpjes, indrukwekkende kustlijn en het klimaat draagt hier ook nog een steent aan bij. Wil je zelf bepalen wat je gaat doen en wil je heerlijk rond kunnen trekken tijdens je vakantie dan is een fly drive Portugal vakantie hetgeen wat je zoekt. Met een fly drive vakantie heb jezelf alles in de hand want vanaf het moment dat je op de luchthaven aankomt krijg je de beschikking over een huurauto waarmee je alle kant opkan door het land. Tijdens deze nieuwe vorm van vakantie kom je veel meer te weten over het land en kun je op ontdekkingsreis door Portugal gaan. Bij het boeken van een Fly drive vakantie moet je rekening houden dat er twee varianten te boeken zijn een standaard fly drive en een luxe fly drive. Bij een standaard fly drive vakantie boek je alleen een vlucht inclusief huurauto en moet je in Portugal zelf nog opzoek naar accommodaties. Boek je een luxe fly drive vaakntei dan zijn de accommodaties ook al bekend waar je overnacht en waar je eventueel kunt ontbijten of dineren. De reisorganisaties hanteren niet allemaal dezelfde voorwaarden voor een fly drive daarom is het van belang om zelf de voorwaarden per reisaanbieder door te lezen.

 

Fly drive Portugal bestemmingen

Portugal heeft drie internationale luchthavens waar je naar toe kunt vliegen en waar dan je huurauto klaar staat voor je fly drive vakantie. Portugal is een veel geboekte bestemming voor een fly drive vakantie en er zijn dan ook meer dan genoeg huurauto’s beschikbaar op de diverse aankomst bestemmingen. De volgende bestemmingen zijn er in Portugal voor een fly drive vakantie:

Faro Luchthaven Faro FAO
Lissabon Luchthaven Portela LIS
Porto Luchthaven Francisco Sá Carneiro OPO

Ook naar de eilanden die behoren tot Portugal kun je een fly drive vakantie boeken. Het eiladn Madeira is een prachtige bestemming voor een fly drive vakantie en de Azoren zijn bijzondere eilanden waar je enorm veel kunt zien tijdens een fly drive vakantie Azoren. De bestemmingen die je kunt boeken voor een fly drive vakantie naar de eilanden zijn:

Madeira:

Funchal Luchthaven van Madeira FNC

De Azoren:

São Miguel Luchthaven João Paulo II PDL
Flores Luchthaven Flores FLW
Corvo Luchthaven Corvo CVU
Horta Luchthaven Horta HOR

Voor een fly drive vakantie naar de Azoren is het vaak ook mogelijk om een combinatie fly drive vakantie te boeken waarbij je meerdere eilanden bezoekt tijdens je fly drive vakantie naar de Azoren. Een totaal andere belevenins van je Portugal vakantie maak je mee tijdens een fly drive vakantie! Bekijk hier de mogelijkheden en boek een fly drive Portugal vakantie!

 

Belangrijk voor een fly drive vakantie

Voor het huren van een auto moet je in Portugal minimaal 21 jaar oud zijn en minimaal één jaar een geldig Nederlands rijbewijs in je bezit hebben. Deze leeftijd kan zelfs hoger liggen per aanbieder, dit lees je allemaal terug in de voorwaarden van de reisorganisatie die een fly drive vakantie aanbiedt.