☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Geniet van een last minute vakantie naar de Canarische eilanden

Share Article

Wie op zoek is naar een leuke bestemming voor de volgende vakantie, denkt al snel aan Spanje. Het is niet gek dat nog altijd veel mensen kiezen voor een vakantie naar Spanje. Ook al ligt deze eilandengroep wat verder weg van het vasteland, ook de Canarische eilanden behoren tot Spanje. Het is een groep eilanden waar het twaalf maanden per jaar heerlijk weer is, en waar toeristen meer dan welkom zijn. Wij zetten de leukste eilanden voor je op een rij.

Lanzarote

Misschien niet het bekendste eiland van de Canarische eilanden, maar wel een zeer aantrekkelijk eiland. Lanzarote biedt alles wat jij in een vakantie zoekt. Hou je van avontuur? Huur dan een auto en trek over het hele eiland. Van noord tot zuid kom je prachtige plekken tegen. Hou je meer van zon, zee en strand, en even helemaal niets doen? Dan zijn er voldoende prachtige badplaatsen om heerlijk te vertoeven. Boek een heerlijk hotel op Lanzarote, en start met genieten.

Gran Canaria

Het meest bekende eiland van deze eilandengroep is Gran Canaria. Het eiland kent vele badplaatsen met veel mogelijkheden voor een fijne vakantie. Met name in het zuiden van het eiland kom je leuke badplaatsen tegen zoals Playa del Ingles en Maspalomas. Hier zul je je geen moment vervelen. Ook het binnenland van Gran Canaria is erg leuk om te verkennen.

Tenerife

Tenerife is een eiland dat ontstaan is uit een vulkaan. Deze vulkaan genaamd de Teide is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van het eiland. Je kunt deze berg met de auto of wandelend beklimmen, en vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over het hele eiland. Op een heldere dag kun je zelfs de andere eilanden zien liggen.

Geniet van een heerlijke vakantie, kies voor de Canarische eilanden. Je zult er geen spijt van krijgen.

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey