☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Kampeervakantie Portugal

Share Article

Een vakantie in Portugal is niet direct vergelijkbaar met een ‘costa-vakantie’ in Spanje, ook al vormen beide landen samen het Iberisch schiereiland. Portugal is er voor de levensgenieter, die verder kijkt dan ‘broodje-van-kootje’ en juist de authentiek sfeer wil opdoen van de bestemming zelf. De Hollandse Spanje-ganger zoekt vaak de eigen sfeer op; het kroegje op de hoek waar Heineken wordt geschonken, waar André Hazes wordt gedraaid en een broodje kroket direct te bestellen is. De bitterballen-sfeer.

Klassiek Portugal

Deze platvloerse mentaliteit is nauwelijks bespeurbaar onder toeristen in Portugal. Portugal is niet alleen groen, heuvelachtig en fabuleus mooi; ook de steden hebben zo het e.e.a. aan hoogwaardige cultuur te bieden. Algarve is één van de populairste gebieden waar Nederlanders vaak hun vakantie doorbrengen. De adembenemende rotsachtige kustlijn, aan de Atlantische oceaan, is één van de mooiste van Europa!

Op de camping!

Kiest men meestal voor een hotel of appartement in Portugal, dan vergeet men dat er ook te kiezen valt voor een luxe camping. Luxe (of glampings) campings zijn er voor het hele gezin, zonder in een benauwd appartement te hoeven vertoeven. Er is keuze uit luxe sta-caravans of luxe tenten, waardoor de vakantie comfortabel in de vrije natuur kan worden doorgebracht. Kinderen vinden dit vaak helemaal het einde, maar ook als ouder heb je gewoon het comfort wat je gewend bent van een appartement! Ideaal.

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey