☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Rondreizen

Portugal is twee keer zo groot als Nederland en hierdoor is het een ideale vakantiebestemming voor een rondreis door het land. Het land is ingedeeld in 18 districten en elk district heeft een eigen cultuur, bezienswaardigheden en een prachtige spraakmakende natuur. Dit allemaal maakt een rondreis door Portugal voor iedere soort vakantieganger bijzonder. Portugal staat voornamelijk bekend om de mooie stranden, de prachtige kustlijn en de veelzijdigheid van het binnenland. Door een rondreis Portugal te maken zal je als toerist veel meer van het land zien dan wanneer je op één bestemming blijft voor een Portugal vakantie. Met een rondreis ontdek je pas het echte Portugal en kom je ook sneller in aanraking met de normen en waarden van de gastvrije bevolking van het land. Sta je open voor een veelzijdige vakantie waarbij jezelf bepaald wat je per dag wilt gaan ondernemen en zien dan is een rondreis door Portugal aan te raden. Het landschap en de natuur van het vasteland is heel divers. Het hoogste punt van het vaste land is de berg Torre op 1991 meter. Portugal heeft naast de diversiteit in het landschap en de natuur ook een rijke flora en fauna. Het land grenst in het oosten en in het noorden aan Spanje en de westkant en zuidkant grenst aan de Atlantische Oceaan. Doordat de gehele westkant van Portugal aan de zee ligt heeft Portugal maar liefst 850 kilometer aan kust. Een rondreis door Portugal kun je individueel doen maar je kan het ook in gezelschap doen tijdens een groepsrondreis. Rondreizen door Portugal worden steeds populairder en dan met name de fly drive vakanties waarbij jezelf in de hand hebt wat je allemaal kunt zien tijdens je rondreis.

Rondreizen van stad naar stad

Portugal heeft een aantal grote steden en prachtige badplaatsen waar je tijdens je rondreis door het land uitermate goed kunt genieten. De steden die je absoluut niet links mag laten liggen tijdens een vakantie Portugal zijn Lissabon, Porto en Faro. Deze steden hebben de uitstraling wat je mag verwachten van een grote stad en er is meer dan genoeg te beleven qua activiteiten en uitgaan. Ook zijn er meerdere bezienswaardigheden te bezichtigen in deze grote steden van Portugal. De bekendste streek van Portugal, de Algarve herbergt belangrijke badplaatsen als Albufeira, Lagos en Praia de Rocha. De kuststreek van de Algarve kenmerkt zich door een prachtige rotskust met daar tussen veel zandstranden. De rondreis door Portugal eindigen in de Algarve zal het meest ideaal zijn want dan kan er nog heerlijk genoten worden van zon, zee en strand. Door het aangename klimaat kan een rondreis Portugal bijna het gehele jaar door geboekt worden. De beste reistijd voor een rondreis is in het hoogseizoen van juni tot en met september. Wil je meer zien en ontdekken van Portugal boek dan een rondreis Portugal en ontdek zelf al het moois van dit land!