☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Steeds goedkoper bellen en internetten in Portugal

Share Article

Het gebruiken van smartphones en tablets op vakantie wordt steeds populairder. Even snel het laatste nieuws bijhouden in Nederland of even een foto uploaden op social media, het wordt steeds vaker gedaan. Op steeds meer plekken komt Wi-Fi beschikbaar waardoor deze acties allemaal mogelijk zijn. Er zijn ook plekken waar nog geen Wi-Fi is en dan baal je ontzettend, want je wilt graag even op het internet. Ook het bellen naar het buitenland wordt steeds goedkoper. Providers verlagen hun tarieven om vanuit een vakantieland als Portugal naar Nederland te bellen. Voor jou als vakantieganger is dat natuurlijk buitengewoon nieuws waar je direct van kunt profiteren.

Datalimiet voor mobiel internet

Wanneer je op vakantie bent in Portugal wil je graag wel even een keer op internet gaan. Indien je niet over Wi-Fi beschikt op jouw accommodatie kun je ervoor kiezen om een speciaal een openbare plek op te zoeken of je sluit op voorhand een internetbundel af voor die periode dat je in Portugal verblijft. Doe je dat niet, dan kunnen de kosten aardig oplopen. Wereldwijd geldt een maximaal tarief van 50 euro voor jouw datalimiet. Bij 80% krijg je dan een waarschuwing dat je bijna aan het maximale bedrag zit. Wanneer je op de 100% zit wordt jouw internet stopgezet en kun je geen gebruik meer maken van het internet. Ga dus verstandig om met mobiel internet op vakantie.

Schakel tijdig je mobiel internet uit

Als je niet op een plek bent waar Wi-Fi is het aan te raden om mobiel internet uit te schakelen. Smartphones gaan namelijk altijd op zoek naar contact met internetverbindingen en halen zodoende berichten en e-mails binnen. Dit kost jouw alleen maar data en dus geld. Vaak gebeurt dat ook nog zonder dat je het doorhebt. Als je bijvoorbeeld een dag naar het strand gaat en je neemt geen mobiele telefoon mee en je internet staat nog aan, dan kan het al gauw oplopen. Controleer dus altijd of je internet uitstaat indien je niet op een plek bent met Wi-Fi.

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey