☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Tips voor als je op vakantie gaat

Share Article

Voordat je op vakantie gaat zijn er een hoop dingen die je moet regelen. Het plannen kan daarom een hoop stress en chaos veroorzaken. Wij hebben een paar handige tips voor als je op reis gaat en die je enorm kunnen helpen bij de voorbereiding van je reis.

Maak een checklist

Het maken van een checklist is erg belangrijk bij de voorbereiding van je reis. Dit kun je gemakkelijk een paar dagen of weken van tevoren doen door zaken die je dagelijks gebruikt direct op te schrijven. Daarnaast zijn er ook online veel van deze lijstjes te vinden, door deze te combineren met je eigenlijst weet je zeker dat je niks vergeet. Het voordeel van het maken van een checklist is dat je de volgende keren dat je op vakantie gaat precies hetzelfde lijstje weer kan gebruiken.

Neem een kredietkaart mee

Als je op vakantie gaat is het verstandig om gebruik te maken van een kredietkaart. Hiermee zijn al je aankopen verzekerd en hiermee kun je op meer punten betalen dan met een gewone bankpas. Op deze site kun je gemakkelijk verschillende kredietkaarten met elkaar vergelijken en kijken welke het beste bij jou past.

Sluit een reisverzekering af

Een reisverzekering is vaak iets wat vergeten wordt. Vooral als mensen zelf online hun vlucht boeken is de kans dat het vergeten wordt groot. Een reisverzekering is vaak maar een paar euro maar het kan je uiteindelijk honderden of duizenden euro’s besparen. Dit is belangrijk voor als je ziek wordt in het buitenland of een ongeluk krijgt en opgenomen moet worden in het ziekenhuis. Als je regelmatig op vakantie gaat is het verstandig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten, zodat je dit niet altijd apart hoeft te doen.

Lees je in

Het maakt niet uit naar welk land je gaat, maar het is erg belangrijk om je goed in te lezen in het land en de cultuur. Hierdoor kan je niet in de problemen komen omdat je weet wat er van je verwacht wordt en ben je goed voorbereid voor je reis.

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey