☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Trouwen als een superster; huur een vliegtuig!

Share Article

Magisch

We dromen erover en smullen ervan. De perfecte plaatjes van een bekende Instagrammer die de wereld over reist; “You Only Live Once”. Op Instagram hebben de meest surrealistische, maar prachtige foto’s de meeste kans op een hoog aantal likes en volgers.

Het leven van een superster heeft iets magisch en wat is de uitgelezen kans om datzelfde magische gevoel te beleven, als de dag van je huwelijk!


Grenzen verleggen

We zijn een nuchter volkje, maar de hunkering van een leven als superster trekt de oceaan over en lijkt ons te besmetten. Als het gaat om hét plaatje kan het niet gek genoeg zijn. We filteren en botoxen als nooit tevoren en dragen designerkleding met het kaartje er nog in. Als de foto goed gelukt is, kan de outfit terug naar de winkel.

fake it untill you make it.

Het trouwfeest doet daar niet aan onder. Het huren van een weddingplanner is populair en broodnodig als je geen details wilt missen.

We’re going to Ibiza!

Trouwen op een Spaans eiland of toch liever een schilderachtig Italiaans dorpje? Het klinkt idyllisch, als iets dat ver buiten handbereik ligt, maar omdat de prijzen in het buitenland respectievelijk lager liggen dan de Nederlandse, kun je het sterrenhuwelijk helemaal afmaken met het meest ongelooflijke: Een vliegtuig huren om jouw gasten naar de venue te vliegen!

Hoe is dat mogelijk? De kosten voor bijvoorbeeld dranken op een gemiddeld Nederlands trouwfeest rijzen de pan uit als je neef denkt dat de Red Label ‘inbegrepen’ is.

Het scheelt een discussie tijdens het opstellen van een gastenlijst, scheelt in de kosten naderhand en awkward momenten tijdens het trouwfeest als je ze schrapt van je lijst. Goed voor je budget!

Huur een ervaren weddingplanner, die weet op het juiste moment een vliegtuig te lobbyen om jullie op een hele bijzondere manier naar de trouwlocatie te brengen. Er zijn momenten in het jaar dat een vliegtuig hangend in de lucht goedkoper is dan dat het ongebruikt op de parkeerplaats staat. Een weddingplanner met de juiste connecties weet hier handig mee om te gaan.

De kosten voor het huren van de locatie van je trouwfeest kunnen verrassend laag zijn in Zuid-Europa, evenals het aankleden ervan. Wat wil je nog doen aan het uitzicht over de Toscane of de Middellandse zee?

Een intieme barbecue met een goed lokaal wijntje maakt de sfeer helemaal af.

Kadotafel

Zeg nu eerlijk, word je heel enthousiast van het urenlang staan om de felicitaties en nutteloze kado’s in ontvangst te nemen, terwijl je liever borrelt met je dierbaren? Vraag bij het introduceren van je trouwplannen om een bijdrage om het niet alleen voor jullie, maar ook voor je gasten een onvergetelijke dag te maken! Wie zegt er nu ‘nee’ tegen de mogelijkheid om een vliegtuig te kunnen huren om een trouwfeest in het buitenland mee te maken? Dat wil toch iedereen?

Bron Firstclassaviation.nl

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey