☀ Klanten geven ons een 9,1/10 op Webtrust                                                                   ☀ Service & Contact                                                                                   ☀ Ontspan en relax tijdens uw vakantie

Vliegvakantie Portugal

Vijf dingen te doen op een luie zondag

Share Article

Voor de meeste mensen is zondag de dag waar iedereen de hele week naar toe leeft, en tegelijkertijd is het een dag waar vaak niet veel wordt gedaan. Voor sommigen is zondag een dag dat ze gaan uitbrakken en andere mensen gaan graag op stap om iets te gaan doen. Hier lees je vijf leuke dingen om te doen op zo’n luie zondag.

Het huis opruimen

Zondag is dé perfecte dag om je huisje of kamer op te ruimen en schoon te maken. Lekker muziekje aan, comfortabele outfit aan en opruimen maar. Ook het doen van de was hoort daarbij. En als je dan toch al bezig bent, zoek dan meteen die rommel lade of opbergdoos onder je bed uit. Tenzij je echt niet van opruimen en schoonmaken houdt, wordt dit vanzelf leuk om te doen. En uiteraard is het uiteindelijke resultaat waar je het voor doet.

Een boot huren

Het huren van een bootje is perfect om te doen tijdens een dagje ‘niks doen’. Ga bijvoorbeeld een sloep huren en geniet van de wind door je haar, zonder dat je echt iets aan het doen bent. Wat is nou een betere manier om je zondag door te brengen?

Iets bakken

Of je nou alleen bent, met vrienden of met kinderen, het is altijd leuk om een poos in de keuken te staan en iets te bakken. Je kan een simpele cake mix gebruiken, of bijvoorbeeld een ingewikkelde taart maken waar je urenlang mee bezig bent. Het voordeel is natuurlijk dat je er na afloop lekker van kan smullen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wandelen

Een zondagse wandeling door het bos, het park of langs een ander natuurgebied. Daar kan haast iedereen wel van genieten. Als je een hond hebt neem je die natuurlijk gewoon mee, want die geniet misschien nog wel meer van zo’n wandeling dan jij.

Een spelletjesmiddag

Misschien klinkt het suf om een spelletjesmiddag te houden, maar niets is minder waar. Verzamel al je vrienden of familie, zorg voor lekkere hapjes en drankjes, haal de leukste spellen uit de kast en je hebt ongetwijfeld een hele leuke middag. Je leert elkaar waarschijnlijk ook nog beter kennen, dat is natuurlijk mooi meegenomen.

You might also like

De douro vallei in Portugal

De Douro is een rivier in de Spaanse regio Castilië en León en het noorden van Portugal. Douro betekend in deze Gouden Rivier. De rivier

#Mindey

@mindey